Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Ķekavas vistu stilbiņi
6 gab
Aveņu ievārījums
100 g
Gaišā sojas mērce
4 ēdamkarotes
Balzametiķis
2 ēdamkarotes
Sāls, olīveļļa
Pagatavošana
- Vistu stilbiņus liek dziļā panna, pievieno aveņu ievārījumu, sojas mērci, balzametiķi, sāli un pāris ēdamkarotes olīveļļas. Visu samaisa kopā un liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
- Stilbiņus cep 25–30 minūtes. Cepšanas laika vidū var pārliet visu ar mērcīti, kas palikusi pannas dibenā, lai stilbiņi brūnāki. Stilbiņi ir gatavi, kad gaļa atlekusi no to apakšējās daļas.
- Pasniedz ar svaigiem salātiem vai rīsiem.