Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Vistu stilbiņi
4
Olīveļļa
3 ēdamkarotes
Citrona sula
3 tējkarotes
Timiāna zariņi
5
Ķiploku daiviņas
4
Sāls
3/4 tējkarotes
Melnie pipari
1/2 tējkarote
Citrons
4 šķēles
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzsilda līdz 250 grādiem
- Bļodā samaisa olīveļļu, timiānu, saspiesto ķiploku, sāli un piparus
- Ar maisījumu iesmērē vistas stilbiņus un atstāj iemarinēties uz 1 stundu
- Stikla cepamtraukā kārto citronu šķēlītes, uz tām liek iemarinētos vistas stilbiņus ar ādu uz augšu
- Liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes, līdz stilbiņi ir kļuvuši brūni
- Pasniedz ar citrona šķēlītēm