Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Karsti kūpināta vista (filejas daļa)
250 g
Pasta
150 g
Mazie spināti
70 g
Konservētas mandarīnu daiviņas sīrupā
170 g
Indijas rieksti
50 g
Terijaki mērce
30 g
Citrona un laima sula
30 g
Ķiploks
1 daiviņa
Cukurs
1 tējkarote
Olīveļļa
2 ēdamkarotes
Sāls
Šķipsniņa
Pagatavošana
- Pastu vāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, noskalo ar aukstu ūdeni, liek bļodā un sajauc ar olīveļļu.
- Papriku sagriež kubiņos, kūpinātas vistas fileju ar dakšiņu sapluina strēmelēs un pievieno pastai. Var izmantot arī kūpinātu vistu, kas palikusi pāri no iepriekšējās maltītes.
- Pastai pievieno mazās spinātu lapiņas, Indijas riekstus un nokāstas mandarīna daiviņas bez sīrupa.
- Atsevišķā trauciņā sajauc terijaki mērci ar ķiploku, citrona vai laima sulu, cukuru un sāli.
- Salātus pasniedz sajauktā veidā, mērci iejauc īsi pirms pasniegšanas.