Kvinojas spēka bļoda ar kūpinātu vistas krūtiņu

Recipe

Kvinojas spēka bļoda ar kūpinātu vistas krūtiņu

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Veselīgs, diētisks un vienkāršs ēdiens vasaras sezonas sagaidīšanai.

Sastāvdaļas

"Ķekava" kūpinātā vista

1/2

Kvinoja

300 g

Avokado

2 gab.

Kimči kāposti

200 g

Korejiešu burkāni

160 g

Marinēti sīpoli

120 g

Gurķi

2 gab.

Kiršu tomātiņi

200 g

MĒRCEI

Extra virgin olīveļļa

70 g

Ābolu etiķis

20 g

Sojas mērce

10 g

Šķipsniņa cukura

Pagatavošana

  • Visas mērces sastāvdaļas sasver kopā un samaisa.
  • Kvinoju vāra sālsūdenī 15–20 minūtes, līdz visi graudi atvērušies un ūdens izgarojis.
  • Tomātus, gurķus, vistas krūtiņu un avokado sagriež mazākos gabalos.
  • Bļodā kārto svaigos un marinētos dārzeņus katru savā daļā. Pa vidu liek kūpinātu vistas krūtiņu un pasniedz ar mērci.

Pastinaka biezzupa ar zemesriekstiem un kūpinātu vistu

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Māris…

pot

60 min

pot

4 pers.

Picas rullīši ar kūpinātu vistu un dzērvenēm

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Pastas salāti ar kūpinātu vistu un mandarīniem

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Kramblis ar kūpinātu vistu un sēnēm

Gardā recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars “Es pat īsti nezinu kas tas tāds…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

pot

15 min

pot

4 pers.