Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

Recipe

Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

pot

15 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Sastāvdaļas

Karsti kūpināta cāļa krūtiņa

400 g

Marinēti šampinjoni

200 g

Rieksti

100 g

Eļļa

4 ēdamk.

Etiķis

2 ēdamk.

Paprika, zaļumi, sāls, cukurs, sinepes

Pagatavošana

  • Gatavo marinādi, smalki sagrieztai paprikai pievienojot eļļu, etiķi, zaļumus, cukuru, sinepes un sāli pēc garšas.
  • Sagriež cāļa gaļu un šampinjonus, ko sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un iepriekš sagatavotu marinādi.
  • Šos salātus var gatavot arī ar majonēzes mērci (100 g kečupa, 2 daiviņām sasmalcināta ķiploka ar zaļumiem), virs salātiem uzberot mazus grauzdiņu kubiciņus.

Kramblis ar kūpinātu vistu un sēnēm

Gardā recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars “Es pat īsti nezinu kas tas tāds…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.