Dārzeņu zupa ar kausēto sieru

Recipe

Dārzeņu zupa ar kausēto sieru

pot

30 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens.

Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota izmantojot gatavu vistas buljonu, padarīs maltīšu plānošanu pavisam vieglu – tikai 1-2-3, un gatavs!

Sastāvdaļas

"Ķekava Viegli Gardi gatavot" vistas buljons

750 ml

Kartupeļi

4-6 gab.

Burkāni

3-4 gab.

Svaiga kāpostu galviņa

300 g

Svaigi vai saldēti zaļie zirņi

150 g

Sviests

30 g

Kausētais siers

150 g

Cukurs

1 šķipsniņa

Sāls un pipari

Svaigas dilles

Pagatavošana

  • Rūpīgi nomazgājiet un nomizojiet kartupeļus un burkānus. Sagrieziet tos mazos gabaliņos.
  • Sagrieziet kāpostu smalkās sloksnēs.
  • Katlā uz vidējas uguns izkausējiet sviestu un dažas minūtes pasautējiet sviestā kāpostus un burkānus.
  • Pievienojiet ūdeni un buljonu. Kad tas sāk vārīties, pievienojiet sagrieztos kartupeļus un zirņus.
  • Vāriet zupu uz nelielas uguns apmēram desmit minūtes, līdz kartupeļi un dārzeņi mīksti.
  • Pēc tam pievienojiet kausēto sieru. Pēc garšas, pievienojiet sāli, piparus un šķipsniņu cukura.
  • Pasniedzot variet pielikt svaigas sasmalcinātas dilles.

Receptes

Cāļa filejas nageti

Gards ēdiens, kuru ar patiesu prieku izgaršos paši mazākie (un ne tikai)! Nageti – no…

pot

30 min

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Cāļa fileja ar auzu klijām

Veselīga dzīvestsila entuziaste Elizabete Valujeva gatavo veselīgu maltīti. Sadarbībā ar “Māmiņu klubs”.

pot

25 - 30 min

Pastinaka biezzupa ar zemesriekstiem un kūpinātu vistu

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Māris…

pot

60 min

pot

4 pers.

Picas rullīši ar kūpinātu vistu un dzērvenēm

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Pastas salāti ar kūpinātu vistu un mandarīniem

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Sulīgais lipīgās vistas vraps

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, vistas vrapa recepte būs lielisks risinājums kā…

pot

25 - 30 min

pot

1 pers.

Vistas tako

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, šī vienkāršā vistas tako recepte būs lielisks…

pot

20 min

pot

4 pers.

Vistas cepetis apelsīnu marinādē

Ziemassvētku cepetis smaržīgā apelsīnu marinādē.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cepti cāļa stilbi ar rudens dārzeņiem un brūkleņu mērci

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.