Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava" kūpinātā vista
1/2
Kvinoja
300 g
Avokado
2 gab.
Kimči kāposti
200 g
Korejiešu burkāni
160 g
Marinēti sīpoli
120 g
Gurķi
2 gab.
Kiršu tomātiņi
200 g
MĒRCEI
Extra virgin olīveļļa
70 g
Ābolu etiķis
20 g
Sojas mērce
10 g
Šķipsniņa cukura
Pagatavošana
- Visas mērces sastāvdaļas sasver kopā un samaisa.
- Kvinoju vāra sālsūdenī 15–20 minūtes, līdz visi graudi atvērušies un ūdens izgarojis.
- Tomātus, gurķus, vistas krūtiņu un avokado sagriež mazākos gabalos.
- Bļodā kārto svaigos un marinētos dārzeņus katru savā daļā. Pa vidu liek kūpinātu vistas krūtiņu un pasniedz ar mērci.