Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekavas" cāļu kājas vai "Ķekavas" cāļu stilbiņi
2 vai 4
Sēnes
600-800 g
Sviests
100 g
Ķiploks
1 daiviņa
Sīpols
1
Sāls un pipari
pēc garšas
Pagatavošana
- Cāļu gaļu liek vārīties
 
- Kamēr gaļa vārās, uz pannas apcep sagrieztas sēnes un sīpolus
 
- Kad cāļu gaļa ir gatava to izņem no buljona un atkaulo
 
- Apceptās sēnes ar sīpoliem liek buljonā un vāra 5 - 10 minūtes
 
- Pievieno cāļu gaļu, sasmalcinātu ķiploku un sviestu
 
- Iegūto masu sasmalcina ar blenderi
 
- Pastēti lej trauciņos un atdzesē