Gardie “ĶEKAVA” kūpinājumi jaunos iepakojumos!
Jo vairāk kūpinātu vistiņu – jo lielāka laime! Lai nepiedzīvotu mazuma piegaršu, papildinām mūsu kūpinājumu līniju ar jauniem iepakojuma veidiem. Ērtais trauciņš ļauj baudīt gardumus, lai kur Tu atrastos. Noņem plēvi un servē!
Stilbi un stilbi bez locītavas, spārni, pusspārnu augšdaļas un vidusdaļas, giross un šķiņķis – pat pats izvēlīgākais atradīs sev tīkamāko kārumu. Cel galdā gardākās uzkodas, pievieno salātiem vai izmanto citiem Tev iemīļotiem ēdieniem.
Visi produkti kūpināti dižskābarža un alkšņa dūmos, bet katram ir arī sava odziņa, kas piešķir unikālu garšu noti – vienai marinādei pievienotas sinepju sēkliņas, citai – baltie pipari.
Kūpinājumi ir gatavoti no 100% Latvijā audzēta cāļa un ir gatavoti bez garšas pastiprinātāja nātrija glutamāta E621. Produkti arī nesatur alergēnus un ir lielisks olbaltumvielu avots.
Cāļa maltās gaļas masa – labākais risinājums steidzīgiem un aizņemtiem vakariņu gatavotājiem.
Lai ikdienas skrējienā atvieglotu gatavošanas procesu – piedāvājam cāļa maltās gaļas masas – FILEJAS un KLASISKĀ.
Produkti ir ideāli vieglai, ātrai un gardai maltītes pagatavošanai – maltās gaļas masa ir lielisks pamats gan izsmacinātu ēdienu radīšanai, gan to var izmantot gatavojot arī vienkāršākas kotletītes, kurām pat nevajadzēs pievienot ne kripatiņas papildu garšvielu, jo gaļas masai jau ir pievienots nepieciešamais sāls daudzums.
Šie produkti turpina svaigās gaļas līniju “Audzēts bez antibiotikām.
Izmēģina divas gardas receptes ar jaunajiem maltās gaļas masas produktiem – Pildīto papriku vai Viltoto zaķi.