Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa filejas steika BBQ marinādē
1 iepakojums
Mērce
Gaišais balzametiķis
60 ml
Medus
2 ēdamkarotes
Saišķītis piparmētru
ēdamkarote
Salsa
Zemenes
100 g
Ananasa ripas
2 gb
Mazs čili
pusīte
Laima sula
no pusītes
Mango
1/4
Neliels sarkans sīpols
1/4
Medus
tējkarote
Nedaudz pētersīļu
Sāls, pipari
Pagatavošana
- Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.
- Pagatavo salsu. Zemenes, ananasu un mango sagriež mazos kubiņos, čili, sīpolu un pētersīļus sasmalcina, sajauc ar laima sulas, medus, sāls un piparu maisījumu.
- Grilētos cāļa filejas steikus pasniedz, pārklājot ar salsu.
- Var arī pasniegt ar piparmētru mērci. Sasmalcina piparmētru lapiņas, pārlej tās ar balzametiķa un medus maisījumu, ļauj ievilkties, pievieno eļļu un sakuļ.
- Pēc garšas mērci var atšķaidīt ar ūdeni, pievienojot šķipsniņu sāls.