Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

Recipe

Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.

Gatavo: Renārs Purmalis

Stils: Baiba Prindule-Rence

Foto: Anete Rūķe

Sastāvdaļas

"Ķekava" cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē

1

Turku zirņi

150 gr

Sezama sēklas

50 gr

Olīveļļa

100 gr

Ķiploks

1 daiviņa

Čili pipars

1/2

Kurkuma pulveris

Šķipsniņa

Pagatavošana

  • Uz pannas apgrauzdē sezama sēklas. Apgrauzdētās sēklas ieber dziļā traukā ar eļļu.
  • Ar rokas blenderi visu sablendē, iegūstot spēcīgu sezama sēklu smaržu.
  • Klāt liek ķiploku, turku zirņus un čili piparu.
  • Visu rupji sablendē.
  • Pasniedz pie svaigi ceptas cāļa filejas steika, dekorē ar čili piparu, kurkumu un turku zirņiem.

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Grilētu šampinjonu sacepums ar cāļa filejas steiku BBQ marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

20 min

pot

2 pers.

Cāļa filejas steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

20 min

pot

2 pers.