Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava" cāļa filejas steiks Zaļumu marinādē
1
Romiešu lapu salāti
1 galviņa
Pētersīļi
50 gr
Olu dzeltenumi
2
Ķiploks
1/2 daiviņas
Eļļa
100 gr
Sinepes
1 tējkarote
Sojas mērce
1 ēdamkarote
Ķiršu tomāti
70 gr
Citrona sula
no 1/4 daļas citrona
Pagatavošana
- Blenderī pagatavo majonēzi. Liek olu dzeltenumus, pētersīļus, ķiploka daiviņu, sinepes, sojas mērci un sāk blendēt. Lēnām lej klāt eļļu. Pievieno citronu sulu.
- Uz grilla apcep cāļa filejas steiku.
- Kad viss gatavs, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
- Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagrieztu cāļa fileju.