Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Svaigs cālis
Paprika
2
Tomāti
2
Dilles un lociņi
Kausētais siers
200g
Majonēze
pēc nepieciešamības
Ķiploks
Sāls un garšvielas
Pagatavošana
- Traukā rūpīgi sagriež papriku, tomātus, ķiploku, dilles un lociņus, pievieno kausēto sieru un kārtīgi samaisa.
- Tad sagriezto dārzeņu un zaļumu masu pilda vistā.
- Kad vista sapildīta, to apsmērē ar majonēzi, sāli un pipariem, un atstāj 20 minūtes ievilkties.
- Cepešpannā vai cepeštraukā ielej pusglāzi ūdens, kam pievienotas garšvielas, ievieto pildīto cāli un liek cepeškrāsnī
- Cep 1 stundu 190 grādu temperatūrā