Cāļa pastēte ar baltvīnu un pistācijām

Recipe

Cāļa pastēte ar baltvīnu un pistācijām

pot

20 min

pot

Viegli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa aknas

250 g

Sīpols

1 gab.

Ķiploka daiviņa

1 gab.

Sviests

100 g

Selerijas kāts

1 gab.

Lobītas pistācijas

50 g

Muskatrieksts, sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana

  • Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno selerijas kātu un sautē, līdz mīksts.
  • Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sāli, piparus un šķipsniņu muskatrieksta.
  • Visu sablendē, pievienojot sviestu.
  • Kad pastēte gatava, iemaisa sadrupinātas pistācijas.

Dārzeņu salāti ar cāļa aknām

pot

1 h 15 min

pot

4 pers.

Cāļa pastēte ar marinētiem gurķiem

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa pastēte ar baklažānu un cāļa sirdīm

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa pastēte ar brendiju un žāvētām plūmēm

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa aknu pastēte ar apelsīnu sulu

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min