Cāļa pastēte ar baklažānu un cāļa sirdīm

Recipe

Cāļa pastēte ar baklažānu un cāļa sirdīm

pot

20 min

pot

Viegli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa aknas

250 g

Cāļa sirdis

4-5 gab.

Sīpols

1 gab.

Ķiploka daiviņa

1 gab.

Baklažāns

150 g

Saldais krējums

100 g

Sojas mērce

1 ēdk.

Timiāns, sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana

  • Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno baklažānu un vēl eļļu.
  • Sautē, līdz baklažāns mīksts.
  • Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sojas mērci.
  • Izcep cāļa sirdis un sagriež mazos gabaliņos.
  • Visu, izņemot sirdis, sablendē, pievienojot saldo krējumu.
  • Kā pēdējos iemaisa sirds gabaliņus.

Dārzeņu salāti ar cāļa aknām

pot

1 h 15 min

pot

4 pers.

Cāļa pastēte ar marinētiem gurķiem

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa pastēte ar baltvīnu un pistācijām

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa pastēte ar brendiju un žāvētām plūmēm

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

20 min

Cāļa aknu pastēte ar apelsīnu sulu

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min