Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa aknas
250 g
Cāļa sirdis
4-5 gab.
Sīpols
1 gab.
Ķiploka daiviņa
1 gab.
Baklažāns
150 g
Saldais krējums
100 g
Sojas mērce
1 ēdk.
Timiāns, sāls, pipari, eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno baklažānu un vēl eļļu.
- Sautē, līdz baklažāns mīksts.
- Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sojas mērci.
- Izcep cāļa sirdis un sagriež mazos gabaliņos.
- Visu, izņemot sirdis, sablendē, pievienojot saldo krējumu.
- Kā pēdējos iemaisa sirds gabaliņus.