Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa filejas šašliks Tradicionālajā Baltajā marinādē
1 kg
Ziedkāposti
1 kg
Augu eļļa
50 ml
Kurkuma pulveris
1/2 ēdamkarote
Malta kumīns
1/2 ēdamkarote
Malts kardamons
1 tējkarote
Malti Kajennas pipari
1 tējkarote
Malts kanēlis
1/2 tējkarote
Malts koriandrs
1 tējkarote
Pagatavošana
- Ziedkāpostus sadala vidēja izmēra gabalos, liek bļodā, pievieno eļļu un vienmērīgi apmaisa.
- Sajauc visas garšvielas un iemaisa pie ziedkāpostiem, pārkaisa sāli, un liek cepties cepeškrāsnī 185 ºC temperatūrā 15–20 minūtes.
- Kamēr cepas ziedkāposti, grilē cāļa šašliku, pasniedz ar ziedkāpostiem un dabīgu jogurtu