Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē
1 iepakojums
Apelsīnu mērce
Baltvīns
30 ml
Liels apelsīns
1 gabals
Mārrutki
1 tējkarote
Kukurūzas ciete
nepilna tējkarote
Sāls, cukurs
Salāti
Mazas spinātu lapiņas
50 g
Augu eļļa
2 ēdamkarotes
Ābols
1 gabals
Citrona sula
1 ēdamkarote
Medus
1/2 tējkarote
Sāls, pipari
Pagatavošana
- Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.
- Salātiem ābolu sagriež plānās šķēlītēs, sajauc ar spinātu lapiņām, pārlej ar citronu sulas, eļļas, medus un sinepju mērci, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
- Apelsīnu mērcei sajauc visas sastāvdaļas, maisot karsē, līdz uzvārās un nedaudz sabiezē, tad atdzesē.
- Steikus pasniedz ar ābolu, spinātu salātiem un apelsīnu mērci.