Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

Recipe

Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

pot

20 min

pot

2 pers.

pot

Viegli

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

Sastāvdaļas

Cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē

1 iepakojums

Apelsīnu mērce

Baltvīns

30 ml

Liels apelsīns

1 gabals

Mārrutki

1 tējkarote

Kukurūzas ciete

nepilna tējkarote

Sāls, cukurs

Salāti

Mazas spinātu lapiņas

50 g

Augu eļļa

2 ēdamkarotes

Ābols

1 gabals

Citrona sula

1 ēdamkarote

Medus

1/2 tējkarote

Sāls, pipari

Pagatavošana

  • Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.
  • Salātiem ābolu sagriež plānās šķēlītēs, sajauc ar spinātu lapiņām, pārlej ar citronu sulas, eļļas, medus un sinepju mērci, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
  • Apelsīnu mērcei sajauc visas sastāvdaļas, maisot karsē, līdz uzvārās un nedaudz sabiezē, tad atdzesē.
  • Steikus pasniedz ar ābolu, spinātu salātiem un apelsīnu mērci.

Receptes

Ķekavas Cēzara salāti

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Grilētu šampinjonu sacepums ar cāļa filejas steiku BBQ marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

20 min

pot

2 pers.

Cāļa filejas steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.