Sāļais krēms „Putas”

Recipe

Sāļais krēms „Putas”

pot

60 min

pot

Sarežģīti

Sāļais krēms būs lielisks papildinājums jūsu svētku galdam.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Vesels cālis

1

Majonēze

100 g

Saldais krējums

200 ml

Sīpoli

2

Tauki

50 g

Garšvielas

Pagatavošana

  • Cāli atkaulo un samaļ gaļas mašīnā.
  • Malto gaļu apcep, pievieno garšvielas, sagrieztus sīpolus un sautē katliņā aptuveni 10 minūtes.
  • Sautēto malto gaļu vēlreiz 2 reizes samaļ gaļas mašīnā.
  • Masu atdzesē un pievieno majonēzi un saldo krējumu. Masu saputo ar mikseri.
  • Krēmu var izmantot sāļajām tortēm, maizītēm, kā arī sāļajiem groziņiem, ko dekorē ar svaigiem dārzeņiem

Receptes

Vistas cepetis apelsīnu marinādē

Ziemassvētku cepetis smaržīgā apelsīnu marinādē.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Uz pusēm pārgriezta cāļa cepetis sinepju un medus glazūrā

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

“ĶEKAVAS VISTIŅAS” Ramen zupas latviskā versija

Izmēģini klasiskās ķīniešu ramen zupas latvisko versiju ar grillētu vistas šķiņķīti.

pot

1,5 - 2h

pot

4 pers.

Pildīts cālis ar zaļumiem un kausēto sieru

pot

60 min

pot

4 pers.

Elbakjanu ģimenes svētku cepetis

Ēst gatavošana ir būtiska sastāvdaļa svētku noskaņas radīšanai, kurā piedalās ikviens Elbakjanu ģimenes loceklis. Mamma,…

pot

1 diena

pot

4 pers.

Aijas Vītoliņas vistas cepetis

Pasniedz ar austrumnieciskiem citrona rīsiem vai dzelteniem rīsiem, kas iekrāsoti ar kurkumu, vai ceptiem asiem…

pot

60 min

pot

4 pers.

Austrumu cepetis

Jebkura gaļas marināde, kurā tiek izmantota teriyaki mērce, rezultātā rada austrumniecisku noskaņu, un šī recepte…

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.