Rīsu salāti ar žāvētu vistu

Recipe

Rīsu salāti ar žāvētu vistu

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Sastāvdaļas

Kūpināti cāļa šķiņķi

3 gab.

Žāvētas dzērvenes

1 sauja

Žāvētas aprikozes

1 sauja

Grauzdētas mandeles

100 gr

Saulē kaltēti tomāti (var būt arī eļļā)

10 gab

Savvaļas rīsi

250 gr

Kazas siers

100 gr

Olīveļļa

50 ml

Svaigs ananass

1/4

Svaigs baziliks

Pagatavošana

  • Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai tā, lai tie būtu irdeni.
  • Tikmēr var sagatavot pārējās salātu sagataves, vistu saplūkāt mazākos gabaliņos, tomātus sagriezt plānās strēmelītēs, ananasu sagriezt mazos kubiņos, aprikozes ceturtdaļās vai vēl sīkāk.
  • Pagatavo mērci. Sablendē kopā atliktās aprikozes, kazas sieru un olīveļļu.
  • Visas salātu sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz ar mērci.

Selerijas salāti ar kūpinātu cāli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Kūpināta cāļa pastēte

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min