Ja pēc svētkiem pāri palikuši kūpinātas vistas gabaliņi, pastēte būs lielisks risinājums to notiesāšanai līdz galam.
Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.
Aizvērt
Kūpināti cāļu šķiņķīši
2 gab.
Mīksts sviests
50 g
Krēmsiers
150 g
Ķiploka daiviņas
2 gab.
Sāls, pipari
Domā, ko gardu apēst? 💭 Meklē idejas burtu jūklī un – aiziet, steigšus uz veikalus pēc VISTgardākajiem ēdieniem!🍗 Raksti komentārā, kādus ēdienu nosaukumus… Skatīt vairāk
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājas lapas lietošanas pieredzi.