Ja pēc svētkiem pāri palikuši kūpinātas vistas gabaliņi, pastēte būs lielisks risinājums to notiesāšanai līdz galam.
Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.
Aizvērt
Kūpināti cāļu šķiņķīši
2 gab.
Mīksts sviests
50 g
Krēmsiers
150 g
Ķiploka daiviņas
2 gab.
Sāls, pipari
Tu saki "šašliks", mēs – "cāļa"! Supergardā kombinācija, kas iesakņojusies ikviena latvieša ēdienkartē. Grilē vai kūpini kādu no "Ķekava" gardajiem šašlikiem: 🌿 sīpolu… Skatīt vairāk
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājas lapas lietošanas pieredzi.