Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.
Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Kūpināti cāļu šķiņķīši
2 gab.
Mīksts sviests
50 g
Krēmsiers
150 g
Ķiploka daiviņas
2 gab.
Sāls, pipari
Pagatavošana
- Cāļa šķiņķīšus sagriež gabalos un kopā ar mīksto sviestu un krēmsieru sablendē tā, lai cāļa gaļas gabaliņi nav pilnībā izšķīduši, bet vēl ir samanāmi.
- Iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, sāli un piparus.
- Noslēgtā traukā ledusskapī pastēti var uzglabāt vairākas dienas. To var ziest uz maizes, pasniegt pie dārzeņiem