Kūpināta cāļa pastēte

Recipe

Kūpināta cāļa pastēte

pot

15 min

pot

Viegli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

Sastāvdaļas

Kūpināti cāļu šķiņķīši

2 gab.

Mīksts sviests

50 g

Krēmsiers

150 g

Ķiploka daiviņas

2 gab.

Sāls, pipari

Pagatavošana

  • Cāļa šķiņķīšus sagriež gabalos un kopā ar mīksto sviestu un krēmsieru sablendē tā, lai cāļa gaļas gabaliņi nav pilnībā izšķīduši, bet vēl ir samanāmi.
  • Iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, sāli un piparus.
  • Noslēgtā traukā ledusskapī pastēti var uzglabāt vairākas dienas. To var ziest uz maizes, pasniegt pie dārzeņiem

Rīsu salāti ar žāvētu vistu

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Selerijas salāti ar kūpinātu cāli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.