Kūpināta cāļa pastēte

Recipe

Kūpināta cāļa pastēte

pot

15 min

pot

Viegli

Ja pēc svētkiem pāri palikuši kūpinātas vistas gabaliņi, pastēte būs lielisks risinājums to notiesāšanai līdz galam.

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Kūpināti cāļu šķiņķīši

2 gab.

Mīksts sviests

50 g

Krēmsiers

150 g

Ķiploka daiviņas

2 gab.

Sāls, pipari

Pagatavošana

  • Cāļa šķiņķīšus, vai citu kūpinātās vistas daļas, sagriež gabalos un kopā ar mīksto sviestu un krēmsieru sablendē tā, lai cāļa gaļas gabaliņi nav pilnībā izšķīduši, bet vēl ir samanāmi.
  • Iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, sāli un piparus.
  • Noslēgtā traukā ledusskapī pastēti var uzglabāt vairākas dienas. To var ziest uz maizes, pasniegt pie dārzeņiem

Receptes

Rīsu salāti ar kūpinātu vistu

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Selerijas salāti ar kūpinātu cāli

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.