Ja pēc svētkiem pāri palikuši kūpinātas vistas gabaliņi, pastēte būs lielisks risinājums to notiesāšanai līdz galam.
Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.
Aizvērt
Kūpināti cāļu šķiņķīši
2 gab.
Mīksts sviests
50 g
Krēmsiers
150 g
Ķiploka daiviņas
2 gab.
Sāls, pipari
Katram pa "Ķekava" gardumam pie rokas un, aiziet, ciemos pie draugiem, lai izbaudītu vasaras kopābūšanas prieku! 😎☀️ Neej tukšām rokām – izvēlies augstvērtīgos,… Skatīt vairāk
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājas lapas lietošanas pieredzi.