“Ķekava” nagetu un bumbiņu uzkodas

Recipe

“Ķekava” nagetu un bumbiņu uzkodas

pot

30 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Cāļa filejas nageti  un kraukšķu bumbiņas būs perfekta ballītes uzkoda, kas patiks gan lieliem, gan maziem.

Sastāvdaļas

KLASISKAJIEM NAGETIEM

"Ķekava" cāļa filejas nageti

1 iepakojums

Marinēti mazie gurķīši

100 g

Kūpināta paprika

1 ēdamkarote

Majonēze

150 g

Sāls, pipari

pēc garšas

SIERA NAGETIEM

"Ķekava" cāļa filejas nageti ar sieru

1 iepakojums

Sīpoli

300 g

Brūnais cukurs

30 g

Balzāmetiķis

15 g

Zaļās olīvas bez kauliņa

160 g

Sāls, pipari

pēc garšas

BUMBIŅĀM

"Ķekava" cāļa filejas Kraukšķu bumbiņas

1 iepakojums

Krēmsiers ar lociņiem

150 g

Loki

20 g

Ķiršu tomāti

150 g

Pagatavošana

  • Pagatavo nagetus un bumbiņas. Sakarsētā pannā ar olīveļļu apcep produktus, līdz tie ir zeltaini brūni no visām pusēm. Noņem no pannas un nedaudz atdzesē.
  • Majonēzi sajauc kopā ar kūpinātu papriku. Pievieno sāli un piparus, ja nepieciešams.
  • Sīpolus nomizo un sagriež žuljēnā. Liek sakarsētā pannā ar olīveļļu. Apcep, līdz tie kļuvuši brūni. Pievieno cukuru, šķipsnu sāls un etiķi. Apcep vēl 5 minūtes un noņem no pannas.
  • Lociņus smalki sagriež. No krēmsiera izveido bumbiņas, ko apviļā lociņos. Tomātus pārgriež uz pusēm.
  • Klasiskajiem nagetiem virsū liek pagatavoto majonēzi un gurķīti. Sasprauž kopā ar kociņu.
  • Siera nagetiem virsū liek sīpolus, pa virsu olīvas un sasprauž ar kociņu.
  • Bumbiņām virsū liek pusi tomāta un krēmsiera bumbiņu. Sasprauž kopā ar kociņu.

Receptes

Siera mērce ar vistu un makaroniem

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā recepte, pagatavota izmantojot…

pot

30 min

pot

4 pers.

Vienas pannas pasta ar vistu un vistas buljonu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens.  Šī vienkāršā un gardā recepte, pagatavota izmantojot…

pot

15 min

pot

4 pers.

Sēņu risoto ar dārzeņu buljonu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā recepte, pagatavota izmantojot gatavu…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Slinkā lazanjas zupa ar liellopu buljonu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā recepte, pagatavota izmantojot gatavu…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Tako burgers

Recepte radīta žurnāla “Pie Galda” īsraidījumam “Izaicini šefpavāru” sadarbībā ar Gati Lauvu Skaties video recepti…

pot

15 min

pot

2 pers.

Kraukšķīgo tortilju uzkodas ar siera mērci un gvakamoli

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Filmu vakaram vai draugu pasākumam, šī lieliskā…

pot

20 min

Vistas klimpu zupa ar gatavo vistas buljonu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Poke bļoda korejiešu gaumē

Recepte radīta žurnāla “Pie Galda” īsraidījumam “Izaicini šefpavāru” sadarbībā ar Gati Lauvu Skaties video recepti 👉🏻…

pot

30 min

pot

4 pers.

Sviesta pupiņu sautējums ar dārzeņu buljonu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā sautējuma recepte, pagatavota…

pot

30 min

pot

4 pers.

Mac’n’Cheese jeb makaroni ar sieru

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Mac’n’cheese jau 1769. gadā tika iekļauts Anglijas…

pot

30 min

pot

2 pers.