Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
KLASISKAJIEM NAGETIEM
"Ķekava" cāļa filejas nageti
1 iepakojums
Marinēti mazie gurķīši
100 g
Kūpināta paprika
1 ēdamkarote
Majonēze
150 g
Sāls, pipari
pēc garšas
SIERA NAGETIEM
"Ķekava" cāļa filejas nageti ar sieru
1 iepakojums
Sīpoli
300 g
Brūnais cukurs
30 g
Balzāmetiķis
15 g
Zaļās olīvas bez kauliņa
160 g
Sāls, pipari
pēc garšas
BUMBIŅĀM
"Ķekava" cāļa filejas Kraukšķu bumbiņas
1 iepakojums
Krēmsiers ar lociņiem
150 g
Loki
20 g
Ķiršu tomāti
150 g
Pagatavošana
- Pagatavo nagetus un bumbiņas. Sakarsētā pannā ar olīveļļu apcep produktus, līdz tie ir zeltaini brūni no visām pusēm. Noņem no pannas un nedaudz atdzesē.
- Majonēzi sajauc kopā ar kūpinātu papriku. Pievieno sāli un piparus, ja nepieciešams.
- Sīpolus nomizo un sagriež žuljēnā. Liek sakarsētā pannā ar olīveļļu. Apcep, līdz tie kļuvuši brūni. Pievieno cukuru, šķipsnu sāls un etiķi. Apcep vēl 5 minūtes un noņem no pannas.
- Lociņus smalki sagriež. No krēmsiera izveido bumbiņas, ko apviļā lociņos. Tomātus pārgriež uz pusēm.
- Klasiskajiem nagetiem virsū liek pagatavoto majonēzi un gurķīti. Sasprauž kopā ar kociņu.
- Siera nagetiem virsū liek sīpolus, pa virsu olīvas un sasprauž ar kociņu.
- Bumbiņām virsū liek pusi tomāta un krēmsiera bumbiņu. Sasprauž kopā ar kociņu.