Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Vesels cālis
1 gab
Ābols
1 gab
Sinepes
2 ēdamkarotes
Majonēze
4 ēdamkarotes
Sāls
šķipsna
Piecu piparu maisījums
šķipsna
Sakapāti pētersīļi
buntīte
Ābolu - brūkleņu ievārījums
trauciņš
Salātlapas
buntīte
Paprika
1 gab
Tomāts
1 gab
Gurķis
1 gab
Olīveļļas mērce
pēc vajadzības
Pagatavošana
- Bļodiņā sajauc visas marinādes sastāvdaļas: sinepes, majonēzi, pētersīļus, piecu piparu maisījumu. Sāli pievieno pēc garšas.
- Ābolu sagriež gabaliņos un liek bļodiņā. Pievieno pāris ēdamkarotes marinādes un sajauc kopā.
- Ābolus iepilda vistas vēderā un aizšuj vēderu ciet.
- Pārējo marinādi bagātīgi iemasē vistā un atstāj garšām savilkties uz vienu diennakti.
- Cep 200 grādos 1 h, pasniedz ar svaigiem salātiem un ābolu-brūkleņu mērci.