logo logo
  • Mūsu vistas

  • Par mums

  • Ilgtspējīgs bizness

  • Darba iespējas

  • Kontakti

  • lv

    arrow
    • lv

  • lv

    arrow arrow
    • lv

  • Search

Aizvērt

close

Apraksts
  • Kontakti

  • Par mums arrow arrow
    ĶEKAVA 55 Misija, vīzija un vērtības Mūsu zīmoli Vadība Atbalsta politika
  • Darba iespējas
  • Mūsu produkti arrow arrow
    Marinēta gaļa Cīsiņi, sardeles Desas Kūpināta gaļa Svaiga gaļa Cepamdesas Ceptie produkti Produktu katalogs
  • Jaunumi arrow arrow
    “Ķekava” zina, ko celt svētku galdā!
  • Receptes arrow arrow
    Maltītes Cepeši Salāti Sviestmaizes Uzkodas Zupas Grila receptes
  • Ilgtspējīgs bizness arrow arrow
    Energoresursu pārvaldības politika Kvalitātes un pārtikas drošības politika Darba un veselības aizsardzības politika Vides aizsardzības politika Atbalsta politika Attīstības projekti Komercdarbības politika
  • Audzēts bez antibiotikām arrow arrow
    VISTU vai neko!
  • Mūsu vistas arrow arrow
    Jautājumi par vistas gaļu Veselīgs uzturs, uztura piramīda Interesanti fakti Cāļu video
  • Kombinētās lopbarības rūpnīca 
  • Gada pārskati
  • Ķekava Foods – Akola Group
  • Jaunumi
  • Omlete ar nagetiem, spinātiem un makaroniem

Omlete ar nagetiem, spinātiem un makaroniem

07.10.2016

Visi jaunumi

arrow

Omlete ar nagetiem, spinātiem un makaroniem

Friday, 7. October 2016.

Nepieciešams:

  • 6 olas
  • 200g cāļa gaļas nageti ar sieru
  • 100g spināti
  • 50g Holandes siers
  • 1 Mozzarella bumbiņa
  • 60g makaroni
  • muskatrieksts
  • baziliks
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Nagetus uzcep, makaronus novāra sālsūdenī. Nagetus sagriež mazākos gabalos. Holandes sieru sarīvē. Olas uzputo bļodā, pievieno makaronus, Holandes sieru, spinātus, pāris svaigas bazilika lapiņas. Tad pievieno sagrieztus nagetus, muskatriekstu, sāli un svaigi maltus piparus.

Visu pārlej pannā. Pannu uzliek uz uguns un mazliet pacep, lai no apakšas izveidojas garoziņa. Tad pa virsu es uzliku saplūkātu ar rokām sieru Mozzarella. Un tad var apsegt ar vāku un cept uz mazas uguns vai arī ielikt cepeškrāsnī. Rokturi, pirms likt cepeškrāsnī, aptin ar folliju – tad rokturis nesadegs.

Foto: www.fotofabrika.lv

Jaunumi

Skatīt vairāk

Produktu jaunumi

19.02.2025

“Ķekava Foods” paplašina produktu klāstu ar jaunumiem – gatavām mērcēm un buljoniem

Produktu jaunumi

26.11.2024

“Ķekava” zina, ko celt svētku galdā!

Produktu jaunumi

27.10.2022

Jaunie sezonas produkti sildošām vakariņām

Produktu jaunumi

28.03.2022

“Ķekava” pavasara jaunumi – gardumi katrai gaumei

Produktu jaunumi

27.04.2020

Pircēju iecienītākais gaļas produkts pērn – “Ķekava” cāļa šķiņķi īpašā gardēžu marinādē

Produktu jaunumi

04.06.2018

Pieci soļi līdz izcili gardas gaļas pagatavošanai uz grila

Produktu jaunumi

04.06.2018

Padomi, kā pareizi uzglabāt un pagatavot vistas gaļu karstā laikā

Produktu jaunumi

21.05.2018

“Putnu fabrika Ķekava” sāk ražot pirmo grila produkciju Baltijā ar marķējumu “Audzēts…

Produktu jaunumi

07.06.2017

“Ķekava” pirmais produkts ar marķējumu “Audzēts bez antibiotikām” nonāk veikalos

Produktu jaunumi

20.03.2017

Vistas gaļa bez antibiotikām un bez hormoniem

Produktu jaunumi

09.12.2016

Mēs piedāvājam pareizos cīsiņus Hot-Dog pagatavošanai

Produktu jaunumi

11.11.2015

Ķekava un Bauskas produkti izstādē Anuga 2015

Seko mums!

Jaunākais no "Ķekava" Facebook konta

Katram pa “Ķekava” gardumam pie rokas un, aiziet, ciemos pie draugiem, lai izbaudītu vasaras kopābūšanas prieku! 😎☀️ Neej tukšām rokām – izvēlies augstvērtīgos.

Seko mums Instagram
Seko mums LinkedIN
#VISTUvaineko
@kekavalv
Seko mums Instagram
Seko mums LinkedIN
Chicken on one leg
logo logo logo logo

AS “Ķekava Foods”
Ziemeļu iela 55, Ķekava, Ķekavas novads, LV-2123, Latvija

Sīkdatņu politika Business to Business Privātuma politika

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājas lapas lietošanas pieredzi.

Uzzināt vairāk