Nepieciešams:

  • 6 olas
  • 200g cāļa gaļas nageti ar sieru
  • 100g spināti
  • 50g Holandes siers
  • 1 Mozzarella bumbiņa
  • 60g makaroni
  • muskatrieksts
  • baziliks
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Nagetus uzcep, makaronus novāra sālsūdenī. Nagetus sagriež mazākos gabalos. Holandes sieru sarīvē. Olas uzputo bļodā, pievieno makaronus, Holandes sieru, spinātus, pāris svaigas bazilika lapiņas. Tad pievieno sagrieztus nagetus, muskatriekstu, sāli un svaigi maltus piparus.

Visu pārlej pannā. Pannu uzliek uz uguns un mazliet pacep, lai no apakšas izveidojas garoziņa. Tad pa virsu es uzliku saplūkātu ar rokām sieru Mozzarella. Un tad var apsegt ar vāku un cept uz mazas uguns vai arī ielikt cepeškrāsnī. Rokturi, pirms likt cepeškrāsnī, aptin ar folliju – tad rokturis nesadegs.

Foto: www.fotofabrika.lv