Vistas fileja krēmīgā citronu mērcē ar dārzeņiem

Recipe

Vistas fileja krēmīgā citronu mērcē ar dārzeņiem

pot

20 min

pot

2 pers.

pot

Viegli

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens.

Šis vienkāršais ēdiens, pateicoties gatavajai mērce, būs daudz garšīgāks.

Sastāvdaļas

"Ķekava Viegli Gardi gatavot" krēmīgā mērce ar citronu garšu garšu

230 ml

Dārzeņi pēc izvēles – burkāni, ziedkāposti, pupiņas, paprika, cukīnī,

2 saujas

Vistas filejas

2 gab.

Sāls, pipari

Pagatavošana

  • Sagrieziet izvēlētos dārzeņus nelielos gabaliņos. Pārliecinieties, ka cietākie dārzeņi, piemēram, burkāni, ziedkāposti utt., ir plānāki nekā tie, kas ātri gatavojas.
  • Uzkarsējiet nedaudz eļļas pannā un ātri apcepiet visus dārzeņus uz diezgan augstas uguns.
  • Pievienojiet krēmīgo citrona mērci un vēlreiz uzkarsējiet.
  • Citā pannā uzkarsējiet nedaudz eļļas un lieciet cepties sagrieztu vistas fileju. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
  • Visu kopā kārtojiet uz šķīva un labu apetīti!

Receptes

Lēni gatavota liellopa gaļa sarkanvīna mērcē

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis izsmalcinātais ēdiens, pateicoties gatavajai mērce, būs…

pot

4 - 5 h

pot

7 pers.

Makaroni ar ceptu lasi un citrona mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis izsmalcinātais ēdiens, pateicoties gatavajai mērce, būs…

pot

30 min

pot

2 pers.

Cukini-vistas bumbiņas ar siera mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis vienkāršais un sātīgais ēdiens, pateicoties gatavajai…

pot

40 - 45 min

pot

2-3 pers.

Mac’n’Cheese jeb makaroni ar sieru

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Mac’n’cheese jau 1769. gadā tika iekļauts Anglijas…

pot

30 min

pot

2 pers.

Kraukšķīgo tortilju uzkodas ar siera mērci un gvakamoli

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Filmu vakaram vai draugu pasākumam, šī lieliskā…

pot

20 min

Cūkgaļas cepetis ar pikanto plūmju mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis izsmalcinātais ēdiens, pateicoties gatavajai mērce, būs…

pot

1,5 - 2h

pot

5 pers.

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Griķi ar krēmīgo vistas mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā mērces recepte, pagatavota…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.