Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Ķekava "Viegli gardi gatavot" siera mērce
2 iepakojumi
"Ķekava" cāļa fileja
400 g
Makaroni
600 g
Saldētie zirnīši
1 glāze
Sīpols
1 gab.
Sāls
Malti melnie pipair
Paprikas pulveris
Ķiploku pulveris
Zaļumi dekorēšanai
Pagatavošana
- Vistas filejas apber ar sāli, pipariem, ķiploku un paprikas pulveri no visām pusēm. Apslaka ar olīveļļu un atstāj iemarinēties uz 10 minūtēm.
- Vistas filejas cep karstā gaisa friterī 15 minūtes, līdz gaļa gatava.
- Pastu novāra pēc instrukcijas uz iepakojuma.
- Pannā lej nedaudz eļļas un apcep sakapātu sīpolu, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno saldētus zaļos zirnīšus, apcep.
- Turpat pannā pie dārzeņiem pievieno gatavu siera mērci un uzsilda to. Mērcē iemaisa pagatavoto pastu.
- Turpat pannā liek virsū sacepto vistas fileju, kas sagriezta šķēlēs, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.