Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Kūpināti cāļu stilbiņi
2 gab.
Šampinjoni
200 g
Sīpols
1 neliels gab.
Vīnogas
200 g
Ābols
1 gab.
Balzametiķis
2-3 ēdk.
Medus
1 ēdk.
Sāls, pipari, nedaudz salātlapiņu, balzamiko krēms, olīveļļa
Pagatavošana
- Sēnes sagriež 4 daļās, sakarsētā eļļā apcep, pārkaisa sāli un piparus.
- Cāļa stilbiņu gaļu sagriež mazos gabaliņos.
- Vīnogas pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, sīki sagriež ābolu.
- Sasmalcina sīpolu, sajauc ar balzametiķi, medu, sāli un pipariem.
- Mērci pārlej visām sagrieztajām sastāvdaļām, pievienojot arī sīkas salātlapiņas.
- Salātus liek karotēs vai pasniedz uz salātlapām, pārlaista balzamiko krēmu.