Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Tortiljas
1 iepak.
Kūpināti cāļu stilbi
6 gab.
Mazie tomātiņi
300 g
Sīpols
1 gab.
Ķiploka daiviņas
4 gab.
Baltvīna etiķis
1/4 glāze
Avokado
2 gab.
Sāls, pipari, šķipsniņa kaltētu čili pārslu, olīveļļa, pāris salātlapas, koriandra lapiņas
Pagatavošana
- Kūpinātos cāļu stilbiņus no kaula atgriež slaidās šķēlēs. Var izmantot jebkuru citu kūpinātās vistas daļu.
- Tomātiņus pārgriež uz pusēm vai 4 daļās, sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
- Sagrieztos sīpolus un ķiplokus sakarsētā eļļā apcep, iemaisa raudeni, sāli, piparus un čili pārslas, maisot cep, līdz sāk smaržot.
- Iemaisa sagrieztos tomātiņus, pielej etiķi, nedaudz pasautē, līdz šķidrums iztvaiko.
- Pievieno un izkarsē kūpināto cāļu stilbiņu gaļu.
- Tortiljas uz grila vai sausā pannā apgrozot uzsilda, virsū liek cepto maisījumu ar kūpinājumu, pievieno avokado šķēlītes, sagrieztas salātlapas un koriandru.