Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa pusspārni Gardie
1 kg
Romiešu salāti
1-2 galviņas
Ķiploks
1 daiviņa
Grieķu jogurts
200 g
Dilles
1 buntīte
Rīvēts cietais siers
100 g
Baltmaize (nesagriezta)
1/2 kukulis
Pagatavošana
- Nomizo ķiploka daiviņu, ko sarīvē vai smalki sasmalcina. Notīra no kātiem dilles un smalki sakapā.
- Dilles un ķiplokus samaisa ar jogurtu, pieber sāli pēc garšas.
- Ar rokām saplūc maizi kodiena izmēra gabalos, nomazgā salātus, nogriež sakni un sadala ar rokām vidēja izmēra gabalos.
- Liek grilēties pusspārnus.
- Izklāj uz folijas maizi, apslaka ar olīveļļu un liek apgrauzdēties uz grila, līdz tā ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
- Kad spārni gatavi, sajauc romiešu lapas ar jogurtu un grauzdēto maizi, beigās piejauc cieto sieru, apmaisa un pasniedz.