Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava" cāļu filejas iesmiņi Zaļumu marinādē
1
Kviešu milti
100 gr
Ūdens
100 gr
Sāls
2 gr
Čili pipars, sagriezts strēmelītēs
1
Laims un citrons
Pāris daiviņas
Skābais krējums
150 gr
Pagatavošana
- Iepriekšējā vakarā uz sietiņa un marles uzliek krējumu, lai pa nakti iztek liekais šķidrums. Tā krējumu var padarīt daudz biezāku un treknāku.
- Pagatavo mīklu - sajauc miltus ar ūdeni un kārtīgi izmīca, tad atpūtina 30 minūtes.
- Pēc tam izrullē apaļus mīklas plāceņus aptuveni 20–30 cm/dm un cep uz pannas.
- Iekšā pilda svaigi grilētus cāļu filejas iesmus.