Vistas zupa ar kariju

Recipe

Vistas zupa ar kariju

pot

30 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Recepte no žurnāla  “Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa šķiņķi

500 g

Olīveļļa

1 ēdamk.

Sīpols

1

Sarkana paprika

1

Rīvēta ingvera sakne

1 tējk.

Sarkanie pipari

Vistas buljons

4 glāzes

Konservēti tomāti bez mizas

1

Orzo (makaroni rīsu formā) vai citu sīku makaronu

1/4 glāze

Nažagals sarkano piparu, kinzas vai pētersīļu lapiņas, skābs krējums

Pagatavošana

  • Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, papriku notīra un sagriež pusotra centimetra lielos kvadrātiņos
  • Katlā ielej eļļu un uzkarsē, ieber sīpolus, ķiplokus un papriku, cep piecas minūtes, līdz dārzeņi mīksti
  • Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos un kopā ar rīvēto ingveru sakni un kariju liek katlā un maisot cep vēl divas minūtes
  • Ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos
  • Katlā ielej vistas buljonu, pievieno ābolus, konservētos tomātus, ābolus un vāra 20 minūtes
  • Pieber makaronus un vāra vēl trīs minūtes
  • Pasniedz ar skābu krējumu

Cāļa šķiņķu tītenīši

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min

pot

8 pers.

Baltvīnā un paprikā gatavota vista ar timiānu

Ne vienmēr vistas sautējums nozīmē izmantot saldo krējuma mērci. Lieliski der arī buljons vai baltvīns.…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Mango vistas

Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļu šķiņķi ar brūnajiem šampinjoniem

pot

30 min

pot

6 pers.

Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

Vienkārša recepte ikdienas vakariņām.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

 

pot

30 min

pot

4 pers.

Karija vistas sviestmaizes

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Marinētas cāļa gaļas pīrāgs

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

1,5 - 2h

pot

6 pers.