Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa šķiņķi
500 g
Olīveļļa
1 ēdamk.
Sīpols
1
Sarkana paprika
1
Rīvēta ingvera sakne
1 tējk.
Sarkanie pipari
Vistas buljons
4 glāzes
Konservēti tomāti bez mizas
1
Orzo (makaroni rīsu formā) vai citu sīku makaronu
1/4 glāze
Nažagals sarkano piparu, kinzas vai pētersīļu lapiņas, skābs krējums
Pagatavošana
- Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, papriku notīra un sagriež pusotra centimetra lielos kvadrātiņos
- Katlā ielej eļļu un uzkarsē, ieber sīpolus, ķiplokus un papriku, cep piecas minūtes, līdz dārzeņi mīksti
- Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos un kopā ar rīvēto ingveru sakni un kariju liek katlā un maisot cep vēl divas minūtes
- Ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos
- Katlā ielej vistas buljonu, pievieno ābolus, konservētos tomātus, ābolus un vāra 20 minūtes
- Pieber makaronus un vāra vēl trīs minūtes
- Pasniedz ar skābu krējumu