Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa šķiņķi ar ādu
viens iepakojums
Spināti
100 g
Ķiploks
2 daiviņas
Sakapāti valrieksti vai pekanrieksti
50 g
Cieta tipa siers
50 g
Sāls un pipari
pēc garšas
Timiāna lapiņas
1 ēdamkarote
Rīsi pasniegšanai
Pagatavošana
- Pannā izkausē sviestu un apcep spinātus, riekstus, sakapātu ķiploku un timiāna lapiņas.
- Vistas šķiņķīšus apbārsta ar sāli un pipariem. Uz katra liek ēdamkaroti pildījuma, aizrullē un aizsprauž ar kociņu ciet.
- Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā 20 minūtes, kamēr rullīši zeltaini.
- Pasniedz ar rīsiem