Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

Recipe

Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

pot

30 min

pot

4 pers.

 

Sastāvdaļas

Cāļa šķiņķi ar ādu

viens iepakojums

Spināti

100 g

Ķiploks

2 daiviņas

Sakapāti valrieksti vai pekanrieksti

50 g

Cieta tipa siers

50 g

Sāls un pipari

pēc garšas

Timiāna lapiņas

1 ēdamkarote

Rīsi pasniegšanai

Pagatavošana

  • Pannā izkausē sviestu un apcep spinātus, riekstus, sakapātu ķiploku un timiāna lapiņas.
  • Vistas šķiņķīšus apbārsta ar sāli un pipariem. Uz katra liek ēdamkaroti pildījuma, aizrullē un aizsprauž ar kociņu ciet.
  • Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā 20 minūtes, kamēr rullīši zeltaini.
  • Pasniedz ar rīsiem

Cāļa šķiņķu tītenīši

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min

pot

8 pers.

Baltvīnā un paprikā gatavota vista ar timiānu

Ne vienmēr vistas sautējums nozīmē izmantot saldo krējuma mērci. Lieliski der arī buljons vai baltvīns.…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Mango vistas

Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļu šķiņķi ar brūnajiem šampinjoniem

pot

30 min

pot

6 pers.

Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

Vienkārša recepte ikdienas vakariņām.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Karija vistas sviestmaizes

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Marinētas cāļa gaļas pīrāgs

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

1,5 - 2h

pot

6 pers.

Vistas zupa ar kariju

Recepte no žurnāla  “Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)

pot

30 min

pot

4 pers.