Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava"vistas filejas
700 gr
Olīveļļa
2 ēdamkarotes
Citrona sula
1/2 no citrona
Ķiploks
3 daiviņas
Žāvēts oregano
1 ēdamkarotes
Sāls
1 tējkarote
Melnie pipari
1 šķipsniņa
Svaigi pētersīļi
Tzatziki mērce nepieciešams:
Grieķu jogurts
6 ēdamkarotes
Gurķis
1 neliels
Ķiploks
1 daiviņa
Citrona sula
1 ēdamkarote
Svaigas dilles
1 sauja
Sāls, pipari
Piedevas: pitas maize, olīvas, gurķu un tomātu salāti, humuss
Pagatavošana
- Sagrieziet vistas fileju kubiņos, sajauciet ar olīveļļu, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku, oregano, sāli un pipariem. Atstājiet vistu marinēties apmēram 1 stundu.
- Kamēr vista marinējas, pagatavojiet Tzatziki mērci - burkā sajauciet grieķu jogurtu, sarīvētu gurķi, sasmalcinātu ķiploku, citronu sulu, sāli un piparus.
- Sagatavojiet koka iesmiņus, caurduriet ar tiem vistas filejas.
- Apcepiet pannā 2 minūtes no katras puses, pēc tam, uzliekot pannai vāku, atstājiet iesmiņus cepties vēl 5 minūtes.
- Pasniedziet vistas iesmiņus ar piedevām – pitas maizi, olīvām, gurķu un tomātu salātiem un humusu.