Vistas burgeri

Recipe

Vistas burgeri

pot

20 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa filejas gabaliņi

8 gab.

Ķirbis

200 g

Kaltēti tomāti eļļā

4 gab.

Krēmsiers

4 ēdk.

Sēklu doniņa

1 iepak.

Rozmarīna zariņš, citronpipari, olīveļļa, salātlapiņas

Pagatavošana

  • Ķirbja gabalu nomizo, sagriež 4 biezās šķēlēs, pārlaista ar eļļu, pārkaisa citronpiparus un sasmalcinātu rozmarīnu, apviļā, lai šķēles viscaur pārklājas, un liek sakarsētā krāsnī.
  • 200 grādu temperatūrā ķirbja šķēles, vienreiz apgrozot, cep mīkstas, bet tās nedrīkst sašķīst.
  • Cāļa filejas gabaliņus nosusina un apgrozot sakarsētā eļļā izcep.
  • Doniņu apakšējo daļu pārsmērē ar krēmsieru, pārklāj ar salātlapiņām.
  • Virsū liek pa diviem filejas gabaliņiem, tiem virsū strēmelītēs sagrieztus kaltētos tomātus.
  • Pēc patikas doniņas iepriekš var apgrauzdēt.

Receptes

Sulīgais lipīgās vistas vraps

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, vistas vrapa recepte būs lielisks risinājums kā…

pot

25 - 30 min

pot

1 pers.

Vistas tako

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, šī vienkāršā vistas tako recepte būs lielisks…

pot

20 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Paulas Freimanes vistas cepetis

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un…

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.