Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa filejas gabaliņi
8 gab.
Ķirbis
200 g
Kaltēti tomāti eļļā
4 gab.
Krēmsiers
4 ēdk.
Sēklu doniņa
1 iepak.
Rozmarīna zariņš, citronpipari, olīveļļa, salātlapiņas
Pagatavošana
- Ķirbja gabalu nomizo, sagriež 4 biezās šķēlēs, pārlaista ar eļļu, pārkaisa citronpiparus un sasmalcinātu rozmarīnu, apviļā, lai šķēles viscaur pārklājas, un liek sakarsētā krāsnī.
- 200 grādu temperatūrā ķirbja šķēles, vienreiz apgrozot, cep mīkstas, bet tās nedrīkst sašķīst.
- Cāļa filejas gabaliņus nosusina un apgrozot sakarsētā eļļā izcep.
- Doniņu apakšējo daļu pārsmērē ar krēmsieru, pārklāj ar salātlapiņām.
- Virsū liek pa diviem filejas gabaliņiem, tiem virsū strēmelītēs sagrieztus kaltētos tomātus.
- Pēc patikas doniņas iepriekš var apgrauzdēt.