Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja (sagriezta 3x3 cm kubiņos)
2 gab.
Jūras sāls
1 tējk.
Malti baltie pipari
1/2 tējk.
Malts ingvers
2 tējk.
Kukurūzas ciete
50 g
Eļļa fritēšanai
1 l
Ekoloģiskais kečups
85 g
Cukurs
50 g
Medus
50 g
Ūdens
40 ml
Sezama sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana
- Bļodā liec vistas gaļu, uzber tai sāli, piparus, ingveru un kukurūzas cieti un visu kārtīgi samaisi.
- Katliņā sakarsē eļļu un liec tajā fritēties vistas gabaliņus, katru cepot apmēram 1,5 minūtes.
- Izņem no eļļas un ļauj nožūt apmēram 5 minūtes. Pēc tam vēlreiz liec fritēties gaļu uz 1,5 minūtēm, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
- Bļodiņā sajauc kečupu ar cukuru, medu un ūdeni.
- Lej mērci vokpannā.
- Kad tā sāk vārīties, pievieno vistas gabaliņus, kārtīgi samaisi un pacep, līdz visa mērce iztvaikojusi.
- Pārkaisi ar sezama sēkliņām, apmaisi un pasniedz.