Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

Recipe

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa fileja ar ādu

1 iepakojums

Spināti

100 g

Rikotas siers

100 g

Sviests

2 ēdam karotes

Ķiploks

4 daiviņas

Sāls un pipari

pēc garšas

Svaigas salātlapas pasniegšanai

Pagatavošana

  • Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta, pievieno smalki sakapātu ķiploku, spinātus un apcep.
  • Liek bļodā un sajauc ar rikotu viendabīgā masā. Pēc garšas pieliek sāli.
  • Vistas filejas iegriež, lai izveidojas kabatiņa.
  • Katru fileju no abām pusēm apsāla un appiparo.
  • Piepilda līdz malām ar pildījumu un ar kociņiem aizsprauž maliņas ciet.
  • Uz katras filejas uzliek pa piciņai sviesta un liek cepeškrāsnī cepties 20 minūtes 200 grādu karstumā.
  • Pasniedz ar svaigiem salātiem.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Paulas Freimanes vistas cepetis

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un…

pot

60 min

pot

4 pers.

Jogurtā marinēta vista ar ceptu tomātu mērci

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!

pot

20 min

Vistas burgeri

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs

pot

20 min

pot

4 pers.

Cāļa uzkodas medus–sezama mērcē

Nedaudz kraukšķīgie un medainie vistas gabaliņi ar kraukšķīgām sezama sēkliņām būs īsts gardums kā lieliem,…

pot

25 - 30 min