Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja ar ādu
1 iepakojums
Spināti
100 g
Rikotas siers
100 g
Sviests
2 ēdam karotes
Ķiploks
4 daiviņas
Sāls un pipari
pēc garšas
Svaigas salātlapas pasniegšanai
Pagatavošana
- Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta, pievieno smalki sakapātu ķiploku, spinātus un apcep.
- Liek bļodā un sajauc ar rikotu viendabīgā masā. Pēc garšas pieliek sāli.
- Vistas filejas iegriež, lai izveidojas kabatiņa.
- Katru fileju no abām pusēm apsāla un appiparo.
- Piepilda līdz malām ar pildījumu un ar kociņiem aizsprauž maliņas ciet.
- Uz katras filejas uzliek pa piciņai sviesta un liek cepeškrāsnī cepties 20 minūtes 200 grādu karstumā.
- Pasniedz ar svaigiem salātiem.