Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja vai šķiņķis
500 g
Santa Maria vistas tako garšvielas
1 gab.
Mini kviešu tortiljas vai cietās tako laiviņas
8 gab.
Sarkanā paprika
1 gab.
Sarkanais sīpols
1 gab.
Konservēta kukurūza
200 g
Santa Maria maigā tako mērce
1 bundža
Zaļās salātlapas
100 g
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep, vai cepeša gadījumā uzsilda, uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.
- Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.