Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Ķekava "Viegli gardi gatavot" vistas buljons
700 ml
Cāļa šķiņķi bez kauliem un ādas
400 g
Sīpols
1 gab.
Ķiploki
4 daiviņas
Saulē kaltēti tomāti
50 g
Pasta
1,5 glāze
Krēmsiers
1 ēdamkarote
Rīvētais cietais siers
1 sauja
Zaļumi dekorēšanai
Pagatavošana
- Dziļā panna lej nedaudz eļļas, uzkarsē to. Pannā ber smalki sagrieztu sīpolu, apcep līdz zeltainumam. Pievieno šķēlītēs sagrieztas ķiploka daiviņas. Visu apcep.
- Saulē kaltētos tomātus smalki sakapā un pievieno pannā.
- Vistas šķiņķīšus sagriež mazākos gabalos un pievieno apceptajiem sīpoliem. Cep, līdz vista gatava.
- Turpat pannā pievieno nevārītu pastu, pielej klāt vistas buljonu, samaisa, uzliek pannai vāku un gatavo tik minūtes, cik norādīts uz pastas iepakojuma.
- Noņem vāku, pastā iemaisa krēmsieru, rīvētu cieto sieru, dekorē ar zaļumiem un pasniedz.