Taizemes vistas karijs

Recipe

Taizemes vistas karijs

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

"Ķekava" vistas fileja

2-3 gab.

Kokosriekstu eļļa

1 ēdamkarote

Ingvera sakne

3 cm

Ķiploks

3 daiviņas

Laims

1

Sarkanā karija pasta

5 tējkarotes

Kokosriekstu piens

400 ml

Vistas buljons

250 ml

Brūnais cukurs

1 ēdamkarote

Zivju mērce

Svaigs koriandrs un baziliks

Svaigie dārzeņi pēc izvēles

Pagatavošana

  • Pannā uzkarsējiet eļļu, sarīvējiet ingveru, ķiplokus, laima miziņu un cepiet visu 2 minūtes.
  • Pievienojiet karija pastu un karsējiet visu kopā vēl 1 minūti.
  • Pielejiet klāt kokosriekstu pienu, vistas buljonu, zivju mērci, pieberiet brūno cukuru. Visu kārtīgi sajauciet, lai mērce bez kunkuļiem.
  • Kad mērce sāk vārīties, pievienojiet strēmelēs sagrieztu vistas fileju. Vāriet uz vidējas uguns apmēram 20 minūtes.
  • Tad pievienojiet dārzeņus un pavāriet vēl dažas minūtes.
  • Pasniedz ar svaigu koriandra un baziliku.

Receptes

Sulīgais lipīgās vistas vraps

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, vistas vrapa recepte būs lielisks risinājums kā…

pot

25 - 30 min

pot

1 pers.

Vistas tako

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, šī vienkāršā vistas tako recepte būs lielisks…

pot

20 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Paulas Freimanes vistas cepetis

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un…

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Jogurtā marinēta vista ar ceptu tomātu mērci

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.