Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava" vistas fileja
2-3 gab.
Kokosriekstu eļļa
1 ēdamkarote
Ingvera sakne
3 cm
Ķiploks
3 daiviņas
Laims
1
Sarkanā karija pasta
5 tējkarotes
Kokosriekstu piens
400 ml
Vistas buljons
250 ml
Brūnais cukurs
1 ēdamkarote
Zivju mērce
Svaigs koriandrs un baziliks
Svaigie dārzeņi pēc izvēles
Pagatavošana
- Pannā uzkarsējiet eļļu, sarīvējiet ingveru, ķiplokus, laima miziņu un cepiet visu 2 minūtes.
- Pievienojiet karija pastu un karsējiet visu kopā vēl 1 minūti.
- Pielejiet klāt kokosriekstu pienu, vistas buljonu, zivju mērci, pieberiet brūno cukuru. Visu kārtīgi sajauciet, lai mērce bez kunkuļiem.
- Kad mērce sāk vārīties, pievienojiet strēmelēs sagrieztu vistas fileju. Vāriet uz vidējas uguns apmēram 20 minūtes.
- Tad pievienojiet dārzeņus un pavāriet vēl dažas minūtes.
- Pasniedz ar svaigu koriandra un baziliku.