Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
VISTAI
Vistas fileja, šķiņķi vai gaļas atgriezumi no neapēstā vistas cepeša
Apelsīnu sula
100 ml
Čili pipars
1 gab.
Kukurūzas cieta
1 ēdamkarote
Sāls
1/2 tējkarote
Medus
2 tējkarotes
Sojas mērce
2 tējkarotes
Eļļa cepšanai
VRAPAM
Violetie kāposti
150 g
Svaigie gurķi
3 gab.
burkāni
2 gab.
Lociņi
6 gab.
Vrapu plāksnes
6 gab.
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež strēmelēs.
- Gaļu apsāla, apber ar cieti un sajauc tā, lai tā vienmērīgi apklāj visus vistas gabaliņus.
- Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini. Tiem pievieno arī smalki sakapātus čili gabaliņus.
- Pievieno sulu no 2 apelsīniem, sojas mērci, medu un mazliet sāls. Visu karsē, līdz izveidojusies lipīga mērce ap vistu. Noņem no uguns un atliek malā.
- Burkānus un gurķus nomizo un sagriež smalkās standziņās. Violeto kāpostu sasmalcina garenās šķēlēs.
- Tuvāk pie vrapa malas pret centru izkārto dārzeņus, vistu un lociņus. Pārloka tuvāk esošo malu, lai nosegtu pildījumu, pieloka arī sānu malas un aizrullē līdz galam.