Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Svaiga cāļa filejas steiks
1 iepakojums
Olīveļļa
20 g
Ķiploka daiviņa
Neliels šalotes sīpols
pusīte
Sāls, pipari
Piedevas
Saišķītis zaļo sparģeļu
Ķiploka galviņa
Citrons
pusīte
Salāti
Avokado
Bumbieris
Grauzdēti sadrupināti valrieksti
sauja
Valriekstu eļļa, pipari
Pagatavošana
- Pistācijas samaļ, sajauc ar sarīvētu vai saberztu sīpolu, ķiploku un pipariem, pievieno eļļu. Ar šo maisījumu ieberzē cāļa filejas steikus, atstāj uz brīdi iemarinēties (labāk uz nakti).
- Apgrozot grilē gatavus, pārkaisa sāli pēc garšas.
- Apgrozot dažas minūtes grilē eļļā apviļātus, ar sāli pārkaisītus sparģeļus.
- Ķiploka galviņai nogriež lejasdaļu, pārziež ar eļļu, pārkaisa sāli, liek uz grila.
- Bumbieri un avokado sagriež šķēlēs, pārber valriekstus, pārkaisa piparus, pārlaista valriekstu eļļu.