Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Ķekava cāļa šašliks Kimči marinādē
800 gr
Edame pupiņas
90 g
Olas
4 gab.
Kimči
150 g
Jasmīnu rīsi
500 g
Mango
1 gab.
Mērcei
Asā mērce
Majonēze
5 ēdamkarotes
Sāls
Koriandrs, sezama sēklas pasniegšanai
Pagatavošana
- Rīsus noskalo un liek vārīties, kā norādīts uz iepakojuma, līdz tie ir gatavi. Pievieno nedaudz sāls.
- Kimči šašliku liek cepties karstā gaisa friterī 200 grādos uz 20 minūtēm.
- Edamame pupiņas vāra 3 minūtes, tad nokāš.
- Olas vāra 7–8 minūtes, lai dzeltenums būtu viegli mīksts. Atdzesē aukstā ūdenī un nomizo.
- Majonēzi sajauc ar aso mērci, veidojot mērci pēc savas garšas.
- Mango nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
- Bļodā liek rīsus, sagrieztu vistu, edamame pupiņas, kimči, mango un olu. Pievieno mērci, pārkaisa sezama sēklas un pārber ar koriandru.