Paulas Freimanes vistas cepetis

Recipe

Paulas Freimanes vistas cepetis

pot

60 min

pot

4 pers.

pot

Vidēji

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un katru reizi gribas eksperimentēt ar garšām, bet arī tāpēc, lai palutinātu savus mīļos ar veselīgu maltīti un lauztu stereotipus, ka veselīgs ēdiens nav garšīgs.

Uzzināt vairāk

J

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa fileja

2 gab

Ķiploka daiviņas

3 gab

Citrons

1 gab

Svaigi pētersīļi

buntīte

Sāls

pēc garšas

Svaigi malti pipari

pēc garšas

Kvinoja

250 g

Granātābols

1 gab

Svaigas piparmētras

buntīte

Fetaki siera

100 g

Pagatavošana

  • Cāļa fileju (var izmantot arī cāļa fileju ar ādu) liek traukā, pievieno citrona sulu, smalki sakapātas citrona daiviņas, oregano, sāli un svaigi maltus melnos piparus.
  • Visu samaisa kopā un ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
  • Pēc 30 minūtes filejas liek cepamtraukā, kas ietaukots ar eļļu vai ieliets 100 ml ūdens un cep ~ 30 minūtes, kamēr gaļa mīksta.
  • Kamēr gaļa cepas, uzvāra kvinoju, no granātābola izloba sēkliņas, sakapā piparmētru, mazos gabaliņos sadrupina fetas sieru.
  • Sajauc visu kopā.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Jogurtā marinēta vista ar ceptu tomātu mērci

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!

pot

20 min

Vistas burgeri

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs

pot

20 min

pot

4 pers.

Cāļa uzkodas medus–sezama mērcē

Nedaudz kraukšķīgie un medainie vistas gabaliņi ar kraukšķīgām sezama sēkliņām būs īsts gardums kā lieliem,…

pot

25 - 30 min