Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja
2 gab
Ķiploka daiviņas
3 gab
Citrons
1 gab
Svaigi pētersīļi
buntīte
Sāls
pēc garšas
Svaigi malti pipari
pēc garšas
Kvinoja
250 g
Granātābols
1 gab
Svaigas piparmētras
buntīte
Fetaki siera
100 g
Pagatavošana
- Cāļa fileju (var izmantot arī cāļa fileju ar ādu) liek traukā, pievieno citrona sulu, smalki sakapātas citrona daiviņas, oregano, sāli un svaigi maltus melnos piparus.
- Visu samaisa kopā un ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
- Pēc 30 minūtes filejas liek cepamtraukā, kas ietaukots ar eļļu vai ieliets 100 ml ūdens un cep ~ 30 minūtes, kamēr gaļa mīksta.
- Kamēr gaļa cepas, uzvāra kvinoju, no granātābola izloba sēkliņas, sakapā piparmētru, mazos gabaliņos sadrupina fetas sieru.
- Sajauc visu kopā.