Mango vistas

Recipe

Mango vistas

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Ķekavas cāļa šķiņķi

4

Mango

2

Sarkanie sīpoli

2

Greipfrūtu sula

100 ml

Medus

2 ēdamkarotes

Piparmētras

4 kātiņi

Zemesrieksti

100 gr

Eļļa (neitrāla)

50 ml

Grieķu jogurts

100 ml

Laima sula

no 1 laima

Sāls

šķipsniņa

Pagatavošana

  • Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus.
  • Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
  • Pievieno Indijas riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
  • Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
  • Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
  • Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā.
  • Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas.

Cāļa šķiņķu tītenīši

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min

pot

8 pers.

Baltvīnā un paprikā gatavota vista ar timiānu

Ne vienmēr vistas sautējums nozīmē izmantot saldo krējuma mērci. Lieliski der arī buljons vai baltvīns.…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Cāļu šķiņķi ar brūnajiem šampinjoniem

pot

30 min

pot

6 pers.

Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

Vienkārša recepte ikdienas vakariņām.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

 

pot

30 min

pot

4 pers.

Karija vistas sviestmaizes

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Marinētas cāļa gaļas pīrāgs

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

1,5 - 2h

pot

6 pers.

Vistas zupa ar kariju

Recepte no žurnāla  “Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)

pot

30 min

pot

4 pers.