Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Ķekavas cāļa šķiņķi
4
Mango
2
Sarkanie sīpoli
2
Greipfrūtu sula
100 ml
Medus
2 ēdamkarotes
Piparmētras
4 kātiņi
Zemesrieksti
100 gr
Eļļa (neitrāla)
50 ml
Grieķu jogurts
100 ml
Laima sula
no 1 laima
Sāls
šķipsniņa
Pagatavošana
- Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus.
- Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
- Pievieno Indijas riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
- Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
- Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
- Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā.
- Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas.